Detalle comercio Ingenium
logo General Optica

General Optica

General Optica dóna atenció a la salut visual. Són líders a Espanya i l'òptica de referència a Portugal.


        	banner General Optica
Fins a un25% de descompte

General Optica dóna atenció a la salut visual. Són líders a Espanya i l'òptica de referència a Portugal. Disposen d'una cadena de centres òptics que confien en els millors professionals, productes i serveis, amb les millors garanties. Ofereixen serveis a mida per a cada persona a fi de garantir-ne la satisfacció i atendre'n les necessitats, visuals i estètiques. 

 

Com a membre de la Caixa d'Enginyers, a General Optica volem agrair la teva confiança i oferir-li avantatges exclusius per a tu presentant el cupó promocional:

25% de descompte(1) en les teves noves ulleres graduades i de sol

+ un 5% addicional (2) per ser membre d'aquest col·lectiu

+ Xec de benvinguda de 30€ (3)

 

(1) 25% de dte. en la compra d'ulleres graduades (muntura + vidres) i ulleres de sol graduades. 30% dte. mínim garantit en totes les ulleres de sol. Descomptes per a membres del programa Privilege fins a 6/1/2024.

(2) 5% de dte. addicional en ulleres graduades i ulleres de sol graduades com membre d'aquest col·lectiu. 5% de dte addicional en ulleres de sol fins a un màxim de descompte acumulat del 50%.

(3) 30€ de dte. de benvinguda al Programa Privilage. Aplicable una sola vegada per client. Import mínim de compra: 100€ (import net una vegada aplicats els descomptes)

PVP promocional Targeta Privilege: 9€

Aquestes ofertes són vàlides fins al 30/06/2024.

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior